Ons aanbod

Onderstaand de belangrijkste rubrieken: zakelijke profielfoto’s, fotoshoots familie en vrienden, content voor je website, een beeldverslag van je evenement of  of party, foto’s voor het smoelenboek tot creatieve creaties (dor o.a. gebruik van onze speciale kleding en kostuums voor volwassenen en kids)

In onze studio hebben we alle mogelijkheden om jouw fotoshoot tot een groot succes te maken!

Fotostudio AM: voor de foto die het maakt!

Portretten

Voor alle soorten portretten ben je bij ons op het goede adres; of het nu gaat om zakelijke profielfoto’s voor LinkedIn, je cv of website; bij ons is het altijd “spot on”, oftewel echt raak!

Familie & Vrienden

Wij maken van iedere fotoshoot een klein feestje! We stellen je op je gemak en zorgen voor een ontspannen sfeer. We luisteren naar je wensen en indien gewenst denken we ook graag met je mee. Tijdens de shoot kun je meekijken naar de gemaakte foto’s. Op deze manier bereiken we de allerbeste resultaten!

Baby, kids en zwangerschap

Van je baby en/of (klein)kinderen wil je graag meer dan een kiekje gemaakt met de telefoon. Ga voor een echte fotoshoot met als resultaat “hele gave platen” die je misschien ook wel groot afgedrukt op de wand wil hebben. Ook is het altijd leuk om de zwangerschap (aan het eind) vast te leggen op de gevoelige plaat. We hebben diverse mogelijkheden voor “bellypainting” en ook diverse andere ideeën.

Zakelijk

We noemen hier graag de profielfoto’s voor LinkedIn en de bedrijfswebsite. Ook maken we graag foto’s van het team voor het “smoelenboek” van het bedrijf. Desgewenst komen wij langs met onze mobiele studio. Een bedrijfslustrum en of een feest ter gelegenheid van een jubilaris of pensionato? Wij maken er graag een prachtig fotoboek van. Bezig met het (ver)nieuwen van de website? Wij brengen uw bedrijf en/of producten graag goed in beeld.

Creatief & Fashion

Graag gaan we creatief “helemaal uit ons dak”. Op basis van een moodboard en/of ideeën van Pinterest bedenken we een setting waarbij gebruik gemaakt kan worden van onze uitbundige kleding/kostuums. Je kunt natuurlijk ook je eigen spullen meenemen. Het is ook leuk om je sport of hobby op een bijzondere manier in beeld te brengen. Deze shoot is dan ook heel geschikt om samen met een vriend, vriendin of vriendengroep te doen.

Fotostudio

Cadeau idee: Het is natuurlijk ook geweldig om een fotoshoot cadeau te geven of te krijgen! (Ideeën genoeg: een verjaardag, zwangerschap, Valentijnsdag of een jubileum om maar iets te noemen)

In de fotostudio is een kleedruimte aanwezig waar je je om kan kleden om van outfit te veranderen. Tevens is er een visagiehoek aanwezig om alles tot in de puntjes te verzorgen. Ook kan onze visagiste (Bianca) de visagie voor haar rekening nemen. Lekker gemakkelijk.

We zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot, dat komt het resultaat ten goede. Na de fotoshoot maken we (indien gewenst samen met jou) een eerste selectie van de foto’s. Afhankelijk van jouw wensen worden de topfoto’s nog nabewerkt.

De foto’s worden op webformaat afgeleverd. Vervolgens kun je een keuze maken welke foto’s je afgedrukt wilt hebben. Zo kun je onder andere kiezen voor een afdruk op papier, canvas, aluminium, hout, kunststof en acryl. Tevens is het mogelijk om de foto’s op bijvoorbeeld een mok, een muismat of een t-shirt af te laten drukken.

Fotoshoots op locatie

Fotostudio AM is gespecialiseerd in studiofotografie, maar kan ook ingehuurd worden voor productfotografie, objectfotografie en bijvoorbeeld het fotograferen tijdens evenementen en (bedrijfs)feesten. We komen ook graag langs met onze mobiele studio.

Op afspraak

Fotostudio AM werkt uitsluitend op afspraak. Als je contact opneemt, kunnen we een geschikt moment afspreken voor de fotoshoot.

Op afspraak

Woldmeer Fotografie werkt uitsluitend op afspraak. Als je contact opneemt, kunnen we een geschikt moment afspreken voor de fotoshoot.